It continues…

Vegetarian, Bento, Recipe, Cuisine, Zoé

Bento content
Coffee cupcake
Polenta olive crakers
Humus olive pâté, tapenade
-Sauerkraut with pickles
Falafel, cauliflower crakers
Pea and mint pie
-Cucumber (only me).

The only way, I manage to prepare bentos everyday is by preparing on week-ends a few recipes. As I have no freezer, my bentos will be quite similar. I’ll just add a few items to spice a little bit my lunches. Each of them, will be really quick to prepare and easy enough to be made on tired evenings when the only thing that crosses your mind is: when can I go to bed?

Today, I added some little polenta olive carkers, and some pea and mint pies. The mint pea pies were just a wonder, even cold! A good bento item.

3 Responses to “It continues…”

  1. CValou Says:

    Je gouterais bien ton cupcake café mais je n’arrive pas à avoir la recette en français, c’est normal!!

    • Zoé Says:

      Je met un peu de temps pour traduire en français.

      C’est un peu comme les films…en avant première en VO et avec un peu de patience traduis. Les cupcakes devraient apparaître demain d’ailleurs. Si j’ai le temps de le poster (c’est traduit déjà). J’ai en général une semaine de décalage.

  2. Cela continue… « Expériences culinaires dessertariennes Says:

    […] publié en anglais ici. Publié dans Bento, Céréales, Goûter, Légumes, Légumineuse, Muffin, Salade, Tarte, […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: