Terrific vegan pie

Vegetarian, Bento, Cuisine, Recipes, Zoé

Dinner
Potato, red beans and carrot pie
-Mint flavoured tea

I don’t know how many times I’ve checked, but it seems I’ve never featured this vegan pie. It’s the perfect meal we enjoy on wintry evenings. It heats up the place while baking and warms our little greedy stomachs. It’s a sort of minced pie with gravy. The main ingredients are potato, carrot, red beans but you could go for some other vegetables (just beware that they won’t be too watery).

A French version is available here.

6 Responses to “Terrific vegan pie”

  1. CVALOU Says:

    Une tourte bien compléte et bien apétissante !!!!

    • Zoé Says:

      Chère Cvalou, Merci beaucoup pour tes petits commentaires. Cela me fait plaisir et me donne l’énergie de continuer ce livre de recettes en ligne et public. Surtout quand le doute s’installe parfois. Bien amicalement, Zoé

  2. fossettes Says:

    It reminds the best steack and kidney pie but a vegan version is a real challenge!

  3. mamapasta Says:

    Pie, un truc auquel je ne pense pas assez, les saveurs se concentrent dans la pâte, c’est trop bon.

  4. Zoé Says:

    Merci pour vos comms! On se régale encore d’une telle tourte: j’en ai refais une avec des lentilles corail (c’est plus rapide et ne demande pas de trempage).

  5. Tourte vegan du tonnerre « Expériences culinaires dessertariennes Says:

    […] publié en anglais ici. Publié dans Céréales, Graines, Légumes, Légumineuse, Plat principal, Pâte, Tarte, […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: